De Plaza formule

www.foodforall.nl

Plaza Food For All is een FastFood formule die meer biedt dan een gewone cafetaria. De kwaliteit en variëteit van het assortiment onderstrepen dat. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de traditionele snacks, maar ook voor een lekker kopje koffie. Of wat dacht u van onze uitgebreide broodjeskaart voor een lekkere en gezonde lunch? Plaza Food for All ondersteunt de campagne "verantwoord frituren".

Plaza Food For All is onderdeel van het Formulehuis van Sligro. Wat begon als een kleinschalige en lokale formule, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend netwerk van ruim 80 locaties.

Verantwoord frituren


Vloeibaar frituurvet is rijk aan goede onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen, en een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten. Dit in tegenstelling tot niet vloeibaar frituurvet. Als formule die kwaliteit hoog in het vaandel heeft, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat Plaza Food For All de campagne "Verantwoord Frituren" ondersteunt en onderstreept. 
Voor informatie over deze campagne, kijk op www.friturenindehoreca.nl


Gevarieerde voeding 


Bij Plaza Food For All kunt u op elk moment van de dag terecht voor een bijbehorende maaltijd. Een kopje koffie in de ochtend, een broodje voor de lunch en een heerlijke maaltijd voor 's avonds. De verleiding is groot om hier gebruik van te maken! Immers, niets zo makkelijk als buitenshuis eten! Uiteraard willen wij u voorzien van een gevarieerd aanbod. Dus niet alleen snacks en frites, ook pasta's, soepen en broodjes behoren tot het standaard assortiment van Plaza Food For All. Probeer en laat u overtuigen!


Plaza vestigingen

We beschikken over ruim 80 locaties door heel Nederland.Nederland
Grote kans is dus dat er één bij u in de buurt zit.
Klik hier voor een vestiging 
bij u in de buurt!